Reactie "Wij gaan Europa in, wij gaan Europa in": Fans Antwerp kirren van plezier, hoe reageren Haroun en Bölöni na belangrijke driepunter?

"Wij gaan Europa in, wij gaan Europa in": Fans Antwerp kirren van plezier, hoe reageren Haroun en Bölöni na belangrijke driepunter?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Wij gaan Europa in, wij gaan Europa in." Minutenlang zongen de fans van Antwerp op de Freethiel, want door de overwinning tegen Waasland-Beveren springen ze zelfs over Anderlecht naar een voorlopige derde plaats. Al willen coach en spelers de voeten op de grond houden.

"Springen we nu over Anderlecht? Dat had ik zelfs nog niet door", bleef Faris Haroun rustig na de overwinning op de Freethiel. "Het doet wel deugd dat we hier de drie punten pakken, zeker met de wedstrijden tegen KRC Genk en Standard in het verschiet."

"Mijn doelpunt? Hij zat er lekker in, dat klopt. Maar de drie punten zijn het voornaamste. We gaan volop voor een plaats in de top-6 van het klassement, zodat we play-off 1 kunnen spelen. Verder moeten we niet kijken, een ploeg als Anderlecht wel - die spelen voor de top-2 minstens."

We hebben nog afgezien, maar ...

Coach Bölöni pikte tevreden in: "Jammer dat het kampioenschap hier niet stopt, want die derde plaats is mooi", kon er zelfs een lachje af. "Top dat we kunnen winnen van een team waar we in het verleden nog nooit van wonnen."

Toch zag hij zijn team op het einde nog bijna de drie punten weggeven: "We hebben het ons nog knap lastig gemaakt en we hebben nog afgezien, maar de eerste 70 minuten waren we superieur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties