Volg de match tussen STVV en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

14
We kijken naar een flauw eerste kwartier. Hopelijk komt er snel beterschap.
22
STVV-KVK moet nog losbarsten
We kijken naar een flauw eerste kwart. De wedstrijd zou stilaan toch mogen losbreken.
31
De thuisploeg begint stilaan wat naar voor te trekken. Krijgen we nog wat opwinding in deze eerste helft?
37
 Gele kaart voor Brendan Hines-Ike

44
We krijgen geen extra tijd in deze eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - KV Kortrijk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bal rolt opnieuw op Stayen
Krijgen we een leukere tweede helft in Sint-Truiden - KV Kortrijk?
48
Sint-Truiden is het best aan de tweede helft begonnen en creëert meteen een eerste kans. Krijgen we dan toch een leukere tweede helft?
54

Goal
Doelpunt van Facundo Colidio (Alexandre De Bruyn)
Het hing in deze tweede helft al even in de lucht en is nu ook zover: STVV klimt op voorsprong. Colidio zorgt voor het eerste doelpunt.
58
Kortrijk is dicht bij de gelijkmaker. Van der Bruggen kopt van dichtbij op doel, maar Steppe redt. De KVK-middenvelder stond bovendien ook buitenspel.
62
Kortrijk zet Steppe opnieuw aan het werk, maar de grensrechter komt andermaal tussenbeide. We spelen nog een half uur.
65
Vervangen Imoh Ezekiel
Ingevallen Terem Moffi

65

Goal
Doelpunt van Alexandre De Bruyn (Facundo Colidio)
De bezoekers staan zwak te verdedigen en betalen dat cash. De Bruyn verdubbelt de score. Wedstrijd gespeeld?
68
Vervangen Eric Ocansey
Ingevallen Christophe Lepoint

70
Het lijkt alsof deze wedstrijd pas om 21u is gestart en niet om 20u. De tweede helft is veel aangenamer om volgen. KV Kortrijk komt dicht bij de aansluitingstreffer, maar laat die liggen.
75
Bushiri lijkt hands te maken in de zestien van STVV, maar scheidsrechter én VAR lijken dat niet te hebben gezien. Bizar.