Volg de match tussen KV Oostende en STVV live, samen met vele andere supporters.

Wedstrijd begonnen tussen KV Oostende en Sint-Truiden!
Kan KV Oostende een belangrijke zege boeken?
4
Doelpunt KV Oostende afgekeurd!
Adama Niane kan meteen scoren, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
8
De thuisploeg is goed begonnen aan de wedstrijd. Sakala gaat vlot voorbij zijn man, maar dan trapt hij tegen het been van Bushiri.
16
Hjulsager probeert het van ver, maar de bal is geen probleem voor Steppe.
17
De eerste kans voor de bezoekers. Colidio zet zich goed door, maar hij trapt in het zijnet.
24
Opnieuw een doelpunt afgekeurd bij KV Oostende!
Adama Niane kan opnieuw scoren, maar er zou sprake zijn van buitenspel. Opnieuw een afgekeurd doelpunt dus voor de thuisploeg.
28
Vandendriessche legt de bal goed achteruit tot bij Skulason, maar hij trapt hoog over.
29
Suzuki legt de bal panklaar voor De Bruyn, maar hij kan niet voluit op doel schieten. Een makkelijke bal dus voor Dutoit.
31
Skulason is bedrijvig. Hij probeert het nu met een vrije trap, maar Steppe staat pal. KV Oostende is voorlopig de betere ploeg.
38
 Gele kaart voor Rocky Bushiri

39

39
 Gele kaart voor Andrew Hjulsager

40
Niane is aan een goede wedstrijd bezig. De aanvaller zet zich goed door en kan trappen, maar het schot is te centraal.

Scheidsrechter
Rust
KV Oostende - Sint-Truiden: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
0-0 ruststand tussen KV Oostende en Sint-Truiden
We gaan rusten met een 0-0 tussenstand. Niane kon al twee keer scoren, maar ze werden ook twee keer afgekeurd wegens buitenspel.
46
Tweede helft is begonnen
De tweede helft is begonnen. Kan KV Oostende het laken alsnog naar zich toe trekken?
47
Colidio duikt plots op voor het doel van Dutoit, maar er is gevlagd voor buitenspel.
53
Wolke Janssens probeert het van ver, maar zijn schot gaat naast.
55
Vervangen Andrew Hjulsager
Ingevallen Michiel Jonckheere

58

Goal
Doelpunt van Junior Fashion Sakala (Onbekend Onbekend)
Fashion Junior Sakala zet zich goed door en verschalkt Steppe met een hard schot: 1-0!
61
Bijna 2-0! Sakala zet zich goed door en brengt de bal tot bij Niane. De spits trapt op Steppe en in de rebound trapt Sakala in het zijnet.