denFCV Dender EH
berBergen
Datum: 02/05/2009 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Florent Beeckmanstadion
Dender vergeet te scoren
Fabian Morren
| 0 reacties
Dender vergeet te scoren
Foto: © SC

Dender heeft een slechte zaak gedaan in de strijd tegen de degradatie. De fusieclub uit Denderleeuw kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen degradant Bergen.

Bergen nam de beste start in een matige eerste helft. Berthelin moest al snel een poging van David Fleurival onschadelijk maken. De beste kans kreeg Kevin Oris na een kwartier. De spits van Bergen trapte in de draai, maar Berthelin redde opnieuw.
 

Dender dreigde in de aanvangsfase enkel via een schot van Aganovic. Vlak voor de rust kreeg de thuisploeg wel een goeie mogelijkheid om de score te openen. De Petter verscheen voor doelman Nkela, maar kreeg het leer niet in doel.

Dender kwam beter uit de kleedkamers en kreeg ook kansen, maar verkwanselde die. Vooral David De Storme had, op aangeven van Smajic, moeten scoren. De thuisploeg voerde de druk op en zette Bergen vast op eigen helft.
 

Dender morst met de kansen

Vooral De Storme bleef gevaarlijk. Een knappe volley werd gepareerd door Nkela. De doelman van Bergen speelde overigens een uitstekende wedstrijd. Aan de overkant kreeg de thuisploeg nog bijna het deksel op de neus, maar Oris en Jarju misten.
 

Dender probeerde er in de slotfase nog alles aan te doen, maar de thuisploeg slaagde er niet in om te scoren. Het team van Johan Boskamp laat zo twee dure punten liggen in de degradatiestrijd.

Herbeleef FCV Dender EH - Bergen

Jupiler Pro League

 Speeldag 32