De Sart, Tissoudali of Kandouss riskeren een schorsing tegen Genk of Cercle Brugge en worden aan de kant gehouden door Hein Vanhaezebrouck. Depoitre start in de spits, Roef in doel.

Nog geen kansen voorlopig, wel een knappe tifo voor Hein Vanhaezebrouck!
Schotje Delorge, maar geen werk voor Roef.
8
Bertaccini tot twee keer toe met het schot, maar evenveel keer raakt het geen doel.
11
Tien minuten ver. De bezoekers zijn voorlopig de beste ploeg op punten, maar het leverde wel nog geen échte kans op.
14
Ito en Koita hebben er een corner weten uit te halen. De eerste van de wedstrijd, hij levert niets op.
17
Dik kwartier ver en het blijven Koita, Bertaccini & co die de lijnen uitzetten. Roef heeft al meer moeten doen dan een werkloze Suzuki.
20
Delorge met een afstandsknal, maar opnieuw niet doelgericht.
23
Halfweg de eerste helft. Gent kreunt, maar STVV doet weinig met zijn overwicht.
26
Mitrovic kopt terug op Roef en die komt zo even in de problemen, maar het koelt zonder blazen.
28
Gent blijft de mindere van STVV, maar de bezoekers doen niets met het overwicht.
31
Vrije trap Samoise, maar naast de kooi van Suzuki.
34
Dan toch een keertje Gent. Fernandez-Pardo alleen voor doel bij Suzuki, maar hij trapte onbesuisd over.
37
We kabbelen stilaan richting rust. Gent neemt wel een beetje over, zo lijkt het.
39
Roef met een prima redding, de corner levert niets op.
42
Nog wat corners en vrije trappen aan beide kanten, maar we lijken met 0-0 op weg naar de rust.
45
Enkel nog wat extra minuten.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Na een eerder teleurstellende eerste helft gaan we rusten met een logische 0-0.
46
De bal rolt opnieuw in Gent!
48
Na de pauze is het wél meteen raak. Fernandez-Pardo zet Samoise op weg naar de 1-0, met een gekruist schot.
48

Goal
Doelpunt van Matisse Samoise (Matias Fernandez Pardo)

51
STVV zal nu moeten komen! Voor de rust speelden ze zeker niet slecht!
54
Gent blijft baas, maar de 2-0 zit er voorlopig niet in.
57
Dan toch de 2-0 via Fernandez-Pardo, die een voorzet van Brown binnen werkt. Het feest gaat echter niet door, want buitenspel.
59
De VAR bevestigt het buitenspel: geen 2-0 dus!
61
De fans eren Vanhaezebrouck en die krijgt een krop in de keel. Mooi om zien!
64
STVV probeert het nog eens, maar Roef pakt makkelijk
67
Watanabe kopt naast. Het blijft wat op en af gaan nu.
70
Ito probeert het eens, maar Roef heeft er geen problemen mee.
73
We zitten ondertussen in de fase van de wissels. Wat gaat het er nog gebeuren de komende minuten?