Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 5)
Stadion: Allianz Arena
Bayern naar tweede ronde na simpele zege
Tonnelier Caroline

Bayern München zette vanavond gemakkelijk Maccabi Tel Aviv opzij met 5-1 en plaatst zich daardoor samen met Juventus voor de tweede ronde.  Reeds na 12 minuten kwamen de Duitsers op voorsprong via Pizarro.  Nog voor de rust werd het 3-0, dankzij doelpunten van Salihamidzic en Frings.  Intussen had coach Magath wel al Schweinsteiger (door Scholl) en Hargreaves (door Kuffour) moeten vervangen.

Na de rust kon Maccabi milderen tot 3-1, nadat Kahn Dego foutief ten val bracht in het strafschopgebied.  Dego zette de penalty zelf om.  Verder raakte de ploeg uit Israël echter niet.  Integendeel, het was Bayern dat nog 2 keer scoorde.  In de laatste 20 minuten zette de onvermijdelijke Makaay de 5-1 eindcijfers op het bord.  De Nederlander zit daarmee al aan 5 doelpunten in deze CL-campagne.

Een slotoffensief van Maccabi Tel Aviv leverde niets meer op.  Maccabi moet nu in de laatste wedstrijd nog strijden met Ajax voor een Uefacup-ticket.