Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 4)
Stadion: Stadium Lille Métropole
Lille haalt het in eigen huis van Manchester United
Giovanny Saelens

Woensdagavond nam Lille het thuis op tegen Manchester United. Het won met het kleinste verschil. De maker van het enige doelpunt was Acimovic.

De eerste doelpoging in deze wedstrijd zagen we na bijna vijf minuten spelen. Geoffrey Dernis kon de bal niet binnen het kader schieten. Lille kon Manchester United enkele minuten later opnieuw het vuur aan de schenen leggen, maar Moussilou kon de bal niet laag houden. Ook Mathieu Bodmer trapte de bal over de lat.
 De eerste dreiging van de Engelsen zagen we na bijna twintig minuten spelen. Kieran Richardson schoot de bal over. Ook net voor het halfuur kon Wayne Rooney de bal niet in doel werken. Er waren nog iets minder dan tien minuten te gaan in de eerste helft, toen Dernis over trapte. Scoren lukte wel voor zijn ploegmaat Acimovic. Edwin Van der Sar was geklopt. De aanwezige supporters in Stade de France zagen voor de rust geen andere kansen meer. Ruststand 1-0.

Net na de rust probeerde Acimovic zijn tweede van de avond te maken, maar zijn bal ging naast. Met nog een halfuur te gaan, kon Bodmer schieten. Zijn bal werd afgeblokt en ging in hoekschop. Die belandde bij Tafforeau, maar hij trapte de bal naast.
In vergelijking met de eerste helft was de tweede saai. De volgende doelpoging kwam na tachtig minuten spelen. Rooney schoot de bal naast. Even later kon ook Ji-Sung Park de bal niet tussen de palen schieten. Cabaye schoot aan de overkant de bal over de lat. In de blessuretijd was het Lille dat nog probeerde te scoren. Van der Sar moest redding brengen op een schot van Odemwingie.
Manchester United kon niet meer dreigen en hoorde het laatste fluitsignaal. Eindstand 1-0