Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 1)
Stadion: Atatürk Olimpiyat Istanboel
Bordeaux haalt punt in Turkije
Thomas Dubois

In groep C eindigden allebei de wedstrijden op een scoreloos gelijkspel. In PSV – Liverpool viel er nog iets te beleven, maar in de wedstrijd tussen Galatasaray en Bordeaux waren de hoogtepunten bijzonder schaars. En als er al eens een kansje te noteren viel was het een kans voor de thuisploeg, Galatasaray. De beste kans was voor Sas die z’n schot afgeblokt zag worden in hoekschop. De enige mogelijkheid voor Bordeaux in de eerste helft kwam er kort voor rusten. Een schot van Chamakh werd makkelijk gepakt door doelman Mondragon.

De tweede helft verliep net als de eerste, bijzonder stroef en zonder veel kansen. Een schot van Micoud, vorig seizoen nog Werder Bremen, ging naast. De enige kans in de tweede helft voor het elftal van Eric Gerets kwam er via Ates wiens kopbal gepakt werd door Bordeaux-doelman Ramé. De wedstrijd eindigde logischerwijs op 0-0 en is er één om vlug te vergeten.