Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 3)
Stadion: Ghenceastadion
Real Madrid heeft revanche beet
Dirk Pieters

Real Madrid kende weinig problemen met Steaua Boekarest. De Spaanse topclub won met 1-4 in Boekarest. Ramos, Raul, Robinho en Van Nistelrooy scoorden voor de bezoekers. Valentin Badea scoorde de eerredder voor Steaua.

Real Madrid had heel wat goed te maken na een zwakke weekendwedstrijd en dat was al snel te merken. Al na negen minuten vond Sergio Ramos koppend het doel op een corner van Guti. De bezoekers bleven de betere ploeg en iets na het halfuur verdubbelde goaltjesdief Raúl de score. Dat was meteen ook de ruststand.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Robinho maakte tien minuten na de rust met een afgeweken bal de 0-3. Toch gaf Boekarest zich niet gewonnen want Valentin Badea zorgde nog voor eerredder. Real Madrid wou alle twijfels wegnemen en de Nederlander Ruud Van Nistelrooy lobde zijn vijftigste Champions League-doelpunt tegen de netten: 1-4.

Lyon is nog altijd lijstaanvoerder in groep E, met Real Madrid op drie punten achterstand. Steaua staat derde met drie punten en Dinamo Kiev is nog steeds op zoek naar zijn eerste punten. [AN]