Datum: 05/06/2016 18:00
Competitie: EK
Speeldag: Voorbereiding
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Rode Duivels willen België uitzwaaien met overwinning én terugkomen met Europese titel
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

België - Noorwegen

Rode Duivels willen België uitzwaaien met overwinning én terugkomen met Europese titel
Foto: © photonews

België zwaait de Rode Duivels vanavond uit met een wedstrijd tegen Noorwegen. Onze landgenoten willen niet enkel vertrouwen tanken, maar een vlotte overwinning is welkom na het gelijkspel tegen Finland.

Verwachten we verrassingen in de basiself van Marc Wilmots? Nee, eigenlijk niet. Thibaut Courtois, Jordan Lukaku, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Jason Denayer vormen de achterhoede.

Vervolgens verwachten we ook Radja Nainggolan, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Dries Mertens en Romelu Lukaku aan de aftrap. Met andere woorden: de sterkste elf, de geblesseerden in acht genomen.

Met Thomas Vermaelen en Yannick Ferreira Carrasco wordt geen risico genomen, terwijl Marouane Fellaini deze week een training moest laten schieten. Nicolas Lombaerts en Thomas Meunier komen niet in aanmerking om (al) te spelen.

Voor de volledigheid: Noorwegen zal er op het Europees kampioenschap in Frankrijk alleszins niet bijlopen. De Scandinaviërs verloren het lot in de barrages. "Maar ik zie België niet als EK-favoriet", opende hun selectieheer alvast de debatten.

Vertrekken onze jongens met een overwinning naar Frankrijk?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 83 euro op. Denk je eerder dat we met de billen bloot gaan? Dan mag je maar liefst 540 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws