celCelta De Vigo
fraEintracht Frankfurt
Datum: 02/11/2006 21:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Estadio Municipal de Balaidos Vigo
Celta en Frankfurt spelen gelijk
Kristof Blomme
| 0 reacties
Celta en Frankfurt spelen gelijk
Foto: © SC

Celta de Vigo is er op eigen veld niet in geslaagd afstand te nemen van Frankfurt. De Spanjaarden kwamen wel op voorsprong, maar kort daarna maakte Huber gelijk. 

Voor Celta was het de eerste match, Frankfurt had al een partij verloren tegen Palermo. Na tien minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong. Perera kopte een voorzet van Canobbio voorbij doelman Nikolov. Even later verdubbelde Lopez bijna de score. Zijn schot was niet goed genoeg om Nikolov te verschalken. Na een kwartier was de gelijkmaker al een feit. Kyrgiakos zette zich goed door en Huber maakte het klusje af. Frankfurt kwam beter in de match. Kyrgiakos kon nog op doel trappen, maar hij vond het doelkader niet. 

Na de pauze zat de match op slot. Beide teams konden nog amper kansen cre毛ren. Voor de thuisploeg probeerden Iriney en Canobbio wel, maar dat leverde niks op. Toen Meier na een uur rood onder de neus kreeg kwamen er toch weer wat openingen. Parera en Lopez lieten de beste kansen echter liggen. Beide ploegen tellen nu 茅茅n punt en winnen best de volgende partij.