Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Bloomfield Tel Aviv
R. Boekarest en H. Tel Aviv delen punten
Thomas Dubois

In groep G speelden Rapid Boekarest en het Isra毛lische Hapoel Tel Aviv 1-1 gelijk. Tel Aviv, de thuisploeg, kwam al vlug op voorsprong. Na tien minuten kopte Ogbona de voorzet van Toema staalhard tegen de netten. Rapid Boekarest werd niet uit het lood geslagen en kwam al snel terug in de wedstrijd. Moldovan was bij de pinken om een voorzet van Rada in doel te duwen. Dat gaf Boekarest een boost van vertrouwen en Elimelech moest meermaals gepast tussenkomen bij Roemeens gevaar van onder andere Moldovan en Maldarasanu.

Hoewel Boekarest het overwicht had, was het de thuisploeg die opnieuw op voorsprong kwam net na het halfuur. Badir kreeg teveel vrijheid en kon de 2-1 voorbij doelman Coman plaatsen, 2-1, meteen ook de ruststand. De tweede helft verliep aanvankelijk gelijkopgaand en dat uitte zich ook in de stand na 53 minuten. Buga scoorde voor Rapid Boekarest de 2-2. De wedstrijd ging daarna nog goed op en neer maar gescoord werd er niet meer. Voor Rapid Boekarest is het al het tweede gelijkspel op rij. Hapoel Tel Aviv heeft nu 茅茅n puntje uit twee wedstrijden.