Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Marcel Picot
Nancy wijst Wisla Krakau terug

Het Franse Nancy was voor het eerst aan zet in groep E. Tosin Dosunmu verwierf voor de gelegenheid een basisplaats. Hij moest er mee voor zorgen dat Wisla Krakau uit Polen opzij gezet werd.

De Polen waren echter van bij het begin goed wakker. Brozek zette voor naar Blaszczykowski, maar die hield niet voldoende controle over zijn volley. Daarna nam Nancy de match helemaal in handen met een vroege voorsprong als gevolg. Bérenguer tikte de voorzet van Chrétien binnen: 1-0. Dolha was paraat op een knal van Zerka. Vijf minuten daarna zette Kim enkele verdedigers in de wind. Hij trapte naar de kortste hoek, maar Dolha werkte in hoekschop. Toen Krakau bekomen was van de eerste stormloop, kon het nog eens een aanval tot een goed einde brengen. Brozek kwam alleen voor doel en bracht Krakau tegen de gang van het spel in langszij. Nancy versierde nog één kans voor de rust. Zerka kon niet bij de voorzet van Kim. Chrétien wel, maar die besloot naast.

In de tweede helft nam de dominantie van Nancy nog toe. Bérenguer schoot in de handen van Dolha en vier minuten later liet Kim een mooie kans liggen. Nancy gaf niet af en ging naarstig op zoek naar een nieuwe voorsprong. Dolha had een knappe reflex in huis op een poging van N'Guema. Een minuut later was het toch prijs toen Bérenguer zijn tweede van de avond maakte. Wisla Krakau zag het helemaal niet meer zitten toen Varga zijn tweede gele kaart in ontvangst moest nemen. Chrétien bood N'Guema de 3-1 aan, maar die stootte op Dolha. Nancy haalde zijn voet van het gaspedaal en wou zoveel mogelijk de bal in de ploeg houden. De thuisploeg speelde met vuur en dat werd nog bijna afgestraft ook. Thwaite was twee minuten voor tijd dicht bij een doelpunt, maar de onverdiende 2-2 bleef uit.

Nancy maakte dus een rentree in stijl en versloeg Wisla Krakau dankzij twee treffers van Bérenguer. De score had nog hoger kunnen oplopen, maar Dolha keepte een goede match. Krakau scoorde nog bijna de gelijkmaker, maar dat zou onverdiend geweest zijn. Nancy startte dus met een zege, voor Wisla Krakau ziet het er niet te best uit.