Antwerp eindelijk tegen eersteklasser

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp eindelijk tegen eersteklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat al een tijdje minder goed met de oudste club van het land. Antwerp speelt al enkele jaren in de tweede klasse en het wil maar niet lukken om de sprong naar de hoogste afdeling te maken. De club kan wel rekenen op een schitterende aanhang en die mag zich gaan opmaken voor minstens één wedstrijd tegen een eersteklasser dit seizoen.
 
Zaterdagavond neemt de Great Old het op tegen Lokeren. Het is voor Antwerp een test of het de sprong naar eerste klasse waard is.

Antwerp-voorzitter Eddy Wauters kijkt uit ook al uit naar deze wedstrijden. "Onze plaats is gewoon in eerste klasse, maar daar geraken we momenteel niet. In tweede spelen is verre van leuk dus moeten we echt zo snel mogelijk stijgen. Nu spelen we nog professioneel, maar ook dat hou je financieel geen jaren meer vol. Toch ben ik blij dat we nog eens een eersteklasser op bezoek krijgen. In zo'n wedstrijden kunnen we altijd net iets meer. Zie maar naar de wedstrijd tegen KV Mechelen", aldus de voorzitter. Voor de wedstrijd tegen Lokeren verwacht men op de Bosuil 7.000 toeschouwers.
 
Over de toekomst van de Great Old wou Wauters nog het volgende kwijt: "Ik hoop dat we zo snel mogelijk naar eerste kunnen en dan opnieuw een toekomst uitstippelen. Toch ben ik er al 72 en denk ik er met momenten aan om te stoppen. Ik heb het al eens intern aangeboden, maar de club wilde het niet."
 
Voor de wedstrijd tegen Lokeren kan Antwerp opnieuw beroep doen op Danny Simpson en Kevin Jansen. Ook Jonathan Evans is er opnieuw bij na interlandverplichtingen. Bij Lokeren zijn er meer zorgen. Zo moeten al zeker Carlos (enkel) en Diallo de wedstrijd op de Bosuil missen. [LGAN]       
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties