Geeraerd: 'Gewonnen, maar weinig hoogstaand'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geeraerd: 'Gewonnen, maar weinig hoogstaand'
Foto: © SC

Roeselare was gisteren duidelijk een maatje te groot voor Mol-Wezel. De West-Vlamingen zetten de vierdeklasser vlotjes opzij met 3-0. Trainer Dirk Geeraerd was na de wedstrijd een tevreden man.

"We wisten ons vandaag te kwalificeren zonder hoogstaand te voetballen", geeft Geeraerd eerlijk toe op ksvr.be. "Ik denk dat we in voor ons eerste doelpunt zelfs geen enkele bal in het kader kregen, maar gelukkig konden we dan wel twee keer scoren op stilstaande fases, wat ons op rozen zette. Qua tempo en duelkracht was het nochtans niet veel soeps."

"Na de rust konden we mannen die last hadden van kleine fysische kwaaltjes even een beetje rust gunnen en was het ook belangrijk dat we geen domme gele kaarten pakten, wat later in de beker nog van pas kan komen. Achterin stonden we weinig of niets toe en ook dit is toch een positief punt."

"Zaterdag tegen Cercle wordt het natuurlijk een ander paar mouwen. Voor de verliezer van die partij ziet het er immers niet zo rooskleurig uit, maar ook dat is relatief, want in voetbal kan alles vlug veranderen."



    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties