Interesse Ger. Beerschot in Cissé *UPDATE*

Tom Martens
Interesse Ger. Beerschot in Cissé *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele weken geleden beweerden insiders al dat Mohammed Cissé de nieuwe aanwinst wordt van Germinal Beerschot, vandaag gaf de club bevestiging van die interesse. Mohammed Cissé is een centrale verdediger, net zoals de andere aanwinsten Nzelo Lembi en Ederson Tormena, en speelt bij aartsrivaal Royal Antwerp.

Cissé deelde een week geleden mee dat hij absoluut Antwerp wilde verlaten om in de Jupiler League aan te treden. Westerlo zou eerder interesse hebben getoond, maar haakt af.

*** UPDATE ***
Volgens het bestuur van Antwerp is er geen officiële interesse van Germinal Beerschot in Mohammed Cissé. De verdediger, die nog één jaar onder contract ligt, mag van Antwerp vertrekken. Toch laat het bestuur van de Great Old weten dat er enkel gesprekken waren met de speler en diens agent. De club zelf hoorde nog niets van de stadsrivaal.   

Milenkovic naar Sint-Truiden
Vandaag bevestigde STVV ook dat de overgang van Ninoslav Milenkovic naar Staaien rond is. Hij zat gisteren nog wel in de tribune voor de wedstrijd  Lokeren -  Club Brugge, maar beide clubs meldden dat ze geen interesse hebben in de Bosnische international. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties