Heel wat spelers op proef bij Charleroi

De Nijs Michael
| 0 reacties
Heel wat spelers op proef bij Charleroi
Foto: © SC

Sporting Charleroi werkt momenteel een stage af in Marokko. Opvallende verschijning bij de Zebra's is Abdellilah Boukamir, de speler van UR Namur krijgt de kans om een contract te versieren bij de Waalse eersteklasser.

Boukamir (foto) is een verdediger die ook als verdedigende middenvelder kan uitgespeeld worden. Zoals gezegd staat hij momenteel op de loonlijst van UR Namur, maar voordien was de polyvalente speler aan de slag bij de jeugd van Charleroi. Nu geeft Sporting de jongeling dus de kans om zich te bewijzen bij het A-team. Boukamir is alvast laaiend enthousiast, hij spreekt over een terugkeer naar de club van zijn hart. Volgens de verdediger verlopen de testen momenteel uitstekend.

Naast Boukamir heeft Charleroi ook nog enkele andere spelers op proef. Het gaat om Tarik Bendamou van Kawkab Marrakech en Julio Barrabes van Monaco. Daarnaast heeft Charleroi ook Samy Barkallah op proef, de speler van Marseille krijgt net als de drie andere testers de kans om zich te bewijzen bij de Waalse topklasser.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties