Cercle nipt voorbij Antwerp

Nico Wieme
| 35 reacties

Antwerp heeft dinsdagavond in een oefenduel nipt de duimen moeten leggen voor een effciënt Cercle. De Great Old verloor op eigen terrein met 1-2.

Antwerp zat al na vier minuten op rozen toen Lukanovic een voorzet van De Vriese binnenkopte. De thuisploeg ging op dat elan door en Cercle geraakte niet in zijn gewone spel. Op het kwartier schoot Pivaljevic naast.

De Antwerpenaren domineerden de eerste helft. Cercle moest wachten tot een minuut voor de pauze om een eerste keer gevaarlijk te zijn. Gombami (foto) waagde een eerste schuchtere doelpoging.

Kort na de kampwissel kwam groen-zwart op gelijke hoogte. Vandenbussche kopte een hoekschop van Snelders binnen. Het spel ging nu goed op en neer. Gombami, alleen voor Ristovic, trapte naast en aan de overkant hield Verbist Sankaré en Slovic van een doelpunt.

Het was uiteindelijk een bedrijvige Gombami die Cercle de zege schonk. Arzt zag de 1-3 op de lat belanden.