STVV zoekt versterking bij Westerlo

De Nijs Michael
| 3 reacties
STVV zoekt versterking bij Westerlo
Foto: © SC

Wim Mennes en Tom Van Imschoot zouden na de winterstop wel eens te zien kunnen zijn in de tweede afdeling. De spelers van Westerlo staan volgens Het Belang van Limburg namelijk in de belangstelling van Sint-Truiden, de leider in de tweede klasse.

STVV stond enkele weken geleden afgetekend op kop in de tweede afdeling, maar intussen is Lierse terug gekomen tot op drie punten. De Kanaries willen dan ook de nodige versterking aantrekken voor de terugronde en die hopen ze te vinden bij Westerlo. Zowel Wim Mennes als Tom Van Imschoot staan op het verlanglijstje van geel-blauw.

De interesse in Van Imschoot komt niet meteen uit de lucht vallen. De middenvelder zat ook deze zomer al rond de tafel met STVV, maar beide partijen raakten het destijds niet eens. Nu willen de Limburgers een nieuwe poging ondernemen. Ook Wim Mennes staat op het verlanglijstje van de Kanaries. STVV zat de voorbije dagen zelfs al rond de tafel met de 31-jarige middenvelder van Westerlo. 

Daarnaast kan ook Carcela Gonzalez nog steeds op interesse van STVV rekenen, maar de kans dat hij ook daadwerkelijk naar Staaien trekt lijkt nihil. Standard heeft namelijk laten weten dat de jongeling niet mag vertrekken op Sclessin

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties