Westerlo voorbij expirementeel Oostende

De Nijs Michael
| 8 reacties

Westerlo ging zaterdagavond makkelijk winnen bij KV Oostende. De tweedeklasser, die drie Franse testers in de ploeg dropte, kreeg vier Kempense treffers om de oren.

Oostende hield Westerlo in het eerste deel van de wedstrijd aanvankelijk in bedwang en kwam zelfs op voorsprong, maar na een half uur kon Jaime Ruiz de gelijkmaker tegen de netten prikken. Oostende was vooral in de lucht onmondig en moest daar in de tweede periode de gevolgen van dragen.

Corstjens (foto), Scheelen en Van Hout diepten de score na de pauze uit tot 1-4. Alle Westelse doelpunten kwamen tot stand na een stilstaande fase.

Westerlo eerste helft: Yves De Winter, Vanaudenaerde, Corstjens, Vankerkhoven, Farssi, Ceesay, Bidaoui, Sarki, Delen, Depetter, Ruiz Westerlo.

Westerlo tweede helft: Yannick De Winter, Vanaudenaerde, Corstjens, Christiaens, Depetter (60' Annab), Scheelen, Van Hout, Van Asten, Adams, Tomou, Dekelver

Doelpunten Westerlo: 30' Ruiz 0-1, 57' Corstjens 0-2, 63' Scheelen 0-3, 76' Van Hout