Berrier: "Misschien komt er wel een kindje van"

Berrier: "Misschien komt er wel een kindje van"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franck Berrier moet vijf maanden vanop de zijlijn toekijken met een knieblessure. Zulte Waregem mist hem duidelijk, maar toch ziet de Franse middenvelder het positieve in de situatie.

"Waarom zou ik klagen? Er zijn veel mensen die het zwaarder hebben dan ik", vertelt Berrier in HLN. "Ik kijk dvd's, speel Playstation en ga soms naar het casino. En ik heb ook meer tijd voor mijn vrouw. Misschien komt er wel een kindje van", grapt hij. "Ik voel me bevrijd. De laatste twintig jaar zit ik constant met voetbal bezig, maar nu heb ik tijd voor andere dingen."

Dat hij door zijn knieblessure een grote transfer mist, heeft hij al uit zijn hoofd gezet. "Het spookt niet meer in mijn hoofd", zegt Berrier. "Ik vind het wel pijnlijk om te zien hoe de ploeg lijdt. De maats zeggen me dat ze me missen op het veld. Ik weet dat ik belangrijk kan zijn. Ik dacht eerst dat die nederlagen niets te maken hadden met mijn afwezigheid, maar nu we vier keer op rij verliezen, moet ik dat idee misschien bijschaven. Hopelijk kunnen we zaterdag tegen Kortrijk voor de kentering zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties