Vanoppen: "Geen stadion meer delen met Antwerp"

Dirk Pieters
Vanoppen: "Geen stadion meer delen met Antwerp"
Foto: © SC

Het stadiondossier in Antwerpen lijkt geen lachertje te worden. Even zag het er naar uit dat er stilaan vorm leek te komen, maar daar maakt Vanoppen nu een einde aan. Bij Antwerp wacht men ondertussen rustig af.

Er lijkt dan toch weer geen gemeenschappelijk stadion te komen als het van Patrick Vanoppen afhangt. De sterke man van Beerschot wil absoluut geen stadion meer delen met Antwerp.. "Het wordt een stadion voor Beerschot alleen, maar zeker niet één met Antwerp erbij."

De reactie bij Vanoppen komt er nadat hij slecht nieuws kreeg over de gronden. "Ik mag die gronden niet kopen en dat doen ze om mij uit dit dossier te werken. Ik ga met mijn advocaat overleggen welke gerechtelijke stappen we kunnen ondernemen", aldus Vanoppen.

Bij Antwerp wil men geen commentaar geven op de uitlating van Patrick Vanoppen. "Ons standpunt blijft nog steeds hetzelfde. Wij gaan niet anders reageren na deze uitspraken. Het stadsbestuur weet dat we willen meewerken en we wachten rustig verder af."  Het ziet er naar uit dat het laatste woord hierover nog niet geschreven is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties