Matias Suarez raakt door medische tests

Thomas Eeckhout
| 23 reacties
Matias Suarez raakt door medische tests
Foto: © SC

Matias Suarez is geslaagd voor zijn medische testen. De Argentijnse spits van Anderlecht legde in Munchen voor de derde keer de medische tests af en kreeg positief nieuws over zijn knie. Die is volledig hersteld. Nu is het de vraag of hij naar CSKA Moskou zal vertrekken.

Er lijkt dan toch schot te komen in het transferdossier van Matias Suarez. De Argentijnse ex-Gouden Schoen onderging voor de derde keer de medische tests van CSKA Moskou. En we kregen net de bevestiging dat hij inderdaad geslaagd is. Suarez landde deze namiddag om 15u in Zaventem met het nieuws dat de testen positief zijn.

CSKA Moskou, dat momenteel aan de leiding staat in de Russische competitie hengelt al lang naar de diensten van de Argentijnse spits, die al twee medisch afgekeurd werd. Nu lijkt er toch licht aan het einde van de tunnel voor Suarez. Enkel Suarez zelf kan nu nog een transfer afblazen of het moet zijn dat CSKA zelf niet meer geïnteresseerd is.

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck hoopt in ieder geval op een snelle afhandeling van de transfer. Zoniet zal Suarez het seizoen volmaken in het Astridpark. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties