Reactie Kouyaté: "Mbokani had tranen in de ogen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Kouyaté: "Mbokani had tranen in de ogen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cheikhou Kouyaté zag hoe zijn maatje Dieumerci Mbokani in de allerlaatste seconden een penalty miste voor Anderlecht. Het kostte Anderlecht uiteindelijk een punt.

"De ontgoocheling is erg groot. We beginnen goed aan de match, veel beter als vorige week. Het doelpunt valt dan wel heel slecht. Hun eerste kans is meteen doelpunt, dat is zuur. We betalen dat balverlies centraal cash", luidde de analyse van Kouyaté.

"Daarna was het achtervolgen geblazen, we konden echter geen grote kansen creëren. Club Brugge ging ook met meer vertrouwen voetballen door de voorsprong. Die goal van De Sutter was geldig, maar het is de enige smet op een goede wedstrijd van de arbiter."

Mbokani, goede vriend van Kouyaté, miste uiteindelijk de strafschop in de allerlaatste seconden. "Hij had tranen in de ogen, ik heb hem moeten troosten. Hij beseft maar al te goed dat het missen van die penalty erg belangrijk was. Hij heeft het er erg moeilijk mee, hij veranderde op het allerlaatste moment van hoek. Die malaise bij het nemen van strafschoppen, dat is iets wat ons dit jaar echt achtervolgt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties