Atlético ziet in Benteke de nieuwe Falcao

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Atlético ziet in Benteke de nieuwe Falcao
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Atlético Madrid zag Radamel Falcao verkassen naar AS Monaco. De hoofdstedelingen vingen zo'n zeventig miljoen euro voor de aanvaller en willen dat geld aanwenden om Christian Benteke naar Vincente Caldéron lokken.

De Monegasken gooiden zomaar eventjes zeventig miljoen euro op tafel voor Falcao. De Colombiaanse spits was echter van levensbelang voor Los Colchoneros. Het spaarpotje zal dus meteen moeten worden aangewend om versterking naar Madrid te halen.

En precies daar komt de naam van Benteke in beeld. De Rode Duivel is volgens Het Laatste Nieuws één van de vier namen die in aanmerking komen om ploegmaat te worden van Thibaut Coirtois. Ervan uitgaande dat laatstgenoemde nog een seizoen wordt uitgeleend aan de rood-wit-blauwen weliswaar.

Benteke ligt echter nog tot 2016 onder contract in Birmingham. Aston Villa liet eerder al weten dat de Rode Duivel minstens dertig miljoen euro moet kosten. De andere potentiële vervangers van Falcao luisteren naar de namen Luis Suarez (Liverpool FC), Javier Chicharito Hernandez (Manchester United) en Edin Dzeko (Manchester City).

Toch is een transfer van Benteke niet onwaarschijnlijk. Eerder deze week liet zaakwaarnemer Kismet Eris al optekenen dat de Rode Duivel niet weg wil, maar dat een vertrek naar een grote club het overwegen waard is. Naar verluidt zou onder andere Tottenham ook al geïnformeerd hebben naar de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties