De transfergeruchten van de dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 49 reacties
De transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Christian Benteke staat nu ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Eerder lekte ook al de interesse uit van Atlético Madrid.

Cristiano Ronaldo staat al langer in de belangstelling van onder andere Manchester United, maar die zouden nu een heel hoog bod willen uitbrengen van 76 miljoen euro + een speler. Lees hier meer ...

Het hoogste op het verlanglijstje van Mourinho bij Chelsea staat ... Zlatan Ibrahimovic. Of de Portugese coach de Zweed kan losweken bij PSG is niet geweten.

Jan Wuytens is nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge. De verdediger mag na vier seizoenen transfervrij vertrekken bij het Nederlandse FC Utrecht. De linkspoot zou zelfs al medische tests hebben afgelegd in Jan Breydel. Meer info kan je HIER lezen.

Zulte Waregem hoopt dan weer Chelsea te overtuigen om Thorgan Hazard een jaartje extra te huren. De kersverse Rode Duivel lonkt echter naar de Champions League met landskampioen Anderlecht. Al denkt Essevee-voorzitter Willy Naessens dat de champagne in Brussel in de koelkast mag blijven. Lees HIER meer.

Datzelfde Anderlecht zou dan weer dicht bij een overeenkomst staan met Frederico Villegas, kortweg Vico. De hoofdstedelingen wachten op een antwoord van de Spaanse tweedeklasser Cordoba. De Spaanse jeugdinternational zou in het Astridpark het zevenvoudige kunnen verdienen. Lees HIER meer.

En ook Ilombe Mboyo blijft de gemoederen bedaren in de hoofdstad. De aanvoerder van KAA Gent moet dé opvolger worden van Dieumerci Mbokani. Er ligt een contract voor vier seizoenen klaar voor Mboyo in het Astridpark. Pablo Chavarria, Tom De Sutter of Samuel Armenteros zouden dan wel de omgekeerde beweging kunnen maken. Het volledige verhaal kan je HIER lezen.

Fernandinho van Shakhtar Donetsk lijkt op weg naar Manchester City. Hij legt er deze namiddag medische testen af.

De Sutter zou overigens ondertussen wel in de belangstelling staan van ... Hamburg.

En ook Mahatma Otoo zou in de belangstelling staan van Anderlecht. Voor de Ghanese jeugdinternational zijn er echter vele kapers op de kust.

Hoe zit het eigenlijk in de draaimolen van Mbokani? Anderlecht zou een bod van acht miljoen euro - voorgesteld door Hull City - naast zich neergelegd hebben. Ook Dinamo Kiev hoopt op de Congolese international. Meer HIER...

Kevin De Bruyne hult zichzelf in stilzwijgen rond zijn toekomst. De Chelsea-Belg wil pas na zijn vakantie duidelijkheid verschaffen. De overeenkomst met Borussia Dortmund degradeert hij tot een zaak voor zijn manager. Ook Bayer Leverkusen blijft geïnteresseerd in de Rode Duivel.

De kans lijkt dan weer groter dan Daniël Van Buyten ook volgend jaar nog in Beieren zal rondlopen. De verdediger gaf te kennen dat Pep Guardiola hem erbij wil bij Bayern München. Wellicht krijgt de centrale verdediger alsnog een contractverlenging voor één seizoen.

Pépé Reina wil Liverpool niet inruilen voor FC Barcelona. De Spaanse doelman doet de geruchten rond een nakende overgang af als kwakkels. Meteen komt ook een einde aan de speculaties rond Simon Mignolet. De Rode Duivel zou wel nog steeds gevolgd worden door Arsenal.

Manchester City wil het sterrenlegioen uitbreiden met Pepe. De verdediger kwam de laatste maanden amper nog aan spelen toe bij Real Madrid en overweegt een vertrek. De Portugees zou met Vincent Kompany een tandem kunnen vormen bij de blauwhemden. Ook Chelsea, en vooral nieuwbakken coach José Mourinho, ziet wel iets in de international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties