De transfergeruchten van de dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 49 reacties
De transfergeruchten van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De transfermolen draait op volle toeren. Om enigszins een overzicht te bewaren zetten we dagelijks de belangrijkste zaken op een rijtje. Let wel, het gaat om geruchten en niet om afgeronde tranfers.

Ivan Trickovski zou Club Brugge na een jaar alweer kunnen verlaten. De speler wordt gelinkt aan Dinamo Zagreb. Lees HIER het volledige artikel.

Sawaneh Ibou kan de volgende profvoetballer zijn die de stap zet van de Jupiler Pro League naar de Turkse Süper Lig. De aanvaller van OH Leuven wordt gelinkt aan Kayseri Erciyesspor. Bovendien is het geen geheim dat Fuat Capa, de Turkse trainer met Belgische roots, een zwak heeft voor Ibou. De spits zou er een ploegmaat worden van Bojan Jorgacevic. Lees HIER meer.

Ook Trond Sollied zat gisteren op het vliegtuig richting Istanboel. De Noorde oefenmeester staat dicht bij een akkoord met Elazigspor. Voor de ex-coach van onder andere Club Brugge, Olympiakos en Heerenveen zou het de eerste betrekking zijn sinds zijn ontslag bij KAA Gent. Meer weten? Klik dan HIER.

Zulte Waregem dreigt het volgend seizoen dan weer zonder succestrainer Francky Dury te moeten doen. De oefenmeester is één van de drie kandidaten om de nieuwe coach van LOSC Lille te worden. De Fransen verwachten een antwoord binnen de 48 uur.

Anderlecht trekt dan weer alle registers open voor Michy Batshuayi van Standard. De hoofdstedelingen zouden zelfs al onderhandeld hebben met de managers van de aanvaller. En dat zeer tegen de zin van Roland Duchâtelet, die dreigt met een klacht tegen paars-wit. HIER kan je het volledige verhaal nalezen.

Diezelfde Batshuayi zou de opvolger moeten worden van Dieumerci Mbokani. De Congolees legde met succes medische tests af bij Dinamo Kiev, maar stapte op het vliegtuig zonder contract. Ook Cheikhou Kouyaté staat nog steeds in de belangstelling van de Oekraïners, maar heeft weinig tot geen interesse. HIER kan je meer te weten komen.

Voor Antolin Alcaraz ligt dan weer een tweejarig contract klaar bij Everton. De ex-verdediger van Club Brugge is transfervrij. Het is vooral Roberto Martinez, zijn coach van bij Wigan, die de Paraguayaan naar The Toffees wil halen. HIER meer.

Ex-international Maniche zou de assistent kunnen worden van nieuwbakken trainer Costinha bij Pacos De Ferreira.

Cyril Théréau is gesprekken opgestart met een club. Over welke club het gaat wil de ex-speler van Charleroi en Anderlecht niet vertellen.

Hull City zet in op Gary Hooper (Celtic). De nieuwkomer in de Premier League probeert zoveel mogelijk aanwinsten binnen te halen om het behoud te verzekeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties