Reactie Keet tevreden over eerbetoon Mandela: "Maar ik had het liever geweten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Keet tevreden over eerbetoon Mandela: "Maar ik had het liever geweten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren werd ook tijdens Kortrijk - Charleroi voor de aftrap een minuut geapplaudisseerd ter ere van de overleden Nelson Mandela. Alleen waren de spelers vooraf niet gebriefd. Zuid-Afrikaan Darren Keet kon het wel appreciëren.

Sander De Graeve in Kortrijk

Veel spelers stonden wat ongemakkelijk in het rond te kijken, enkelen klapten toch mee. "Ik had geen flauw benul waarom ik daar stond te applaudisseren", aldus Kortrijk-doelman Darren Keet na afloop. "Ik ben tevreden met dat eerbetoon, maar ik had het toch graag op voorhand geweten."

Het nieuws over de dood van de voormalige president hoorde hij in de auto. "Ik was nog aan het rijden en hoorde het via de radio. Het was niet de beste manier om het te horen, maar dat maakt nu niet uit. Hij was een groot man voor Zuid-Afrika en de wereld."

Over de wedstrijd zelf was Keet minder opgetogen. "We slikten een veel te makkelijke goal en dat maakte het moeilijk voor ons. We speelden niet ons normale voetbal, we waren misschien wat vermoeid van woensdag. Gelukkig vochten we aan het eind nog terug, maar een gelijkspel was niet ons doel vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties