Maes: "Had Antwerp graag in de groep gehad"

Maes: "Had Antwerp graag in de groep gehad"
Foto: © SC

Peter Maes tekende gisteren ook present op de loting van de Football Battle. Op vier januari neemt hij het daar met Lokeren op tegen OH Leuven en de Rode Duivels Futsal. "Jammer dat we Antwerp niet tegenkomen", gaf de Lokerentrainer aan.

Door Dirk Pieters

"Ik ben tevreden met de loting, maar het is jammer dat we niet bij Antwerp zitten. Ik heb altijd een zwak voor hen gehad", begon Maes zijn reactie tegen Voetbalkrant.com. "Het is een club met schitterende fans, voor die emotie en beleving zou iedereen het moeten doen. We zullen ze dan maar in de halve finales moeten treffen."

"Nu we allemaal in een grote zaal zitten, zullen we wel kunnen meegenieten van de sfeer", is Maes duidelijk. "Ik hoop dat alle supporters er een groot feest van maken."

"Patosi, Dutra en Vanaken kunnen het verschil maken"

Het wordt toch uitkijken naar een aantal heel technische spelers bij Lokeren op dit toernooi: "Patosi, Dutra en Vanaken zouden het verschil kunnen maken en ook spelers als Harbaoui kunnen zich bewijzen, kijken of ze dit soort voetbal ook gewoon kunnen worden."

"Er komt veel techniek op een kleine ruimte bij kijken, dus zijn de kleine, technische spelers in het voordeel. Toch kan iedereen zich eens uitleven in een ander soort voetbal." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties