Futsal Rode Duivel: "Kunstgras was wennen"

Futsal Rode Duivel: "Kunstgras was wennen"
Foto: © SC

Zaterdag vond de Football Battle plaats in de Lotto Arena. Allemaal veldvoetbalploegen die in de clinch gingen met de Futsal Rode Duivels. Zij werden de grote favoriet genoemd, maar daar was Ahmed Sababti het niet mee eens.

Dirk Pieters in Antwerpen

De Futsal Rode Duivel gaf aan dat zaalvoetbal en de Football Battle toch niet helemaal hetzelfde is: "Het was allemaal wennen voor ons. Dit was echt helemaal nieuw voor ons. De doelen waren veel groter dan onze doelman gewend was. Kunstgras is helemaal onbekend terrein voor ons en de bal is ook helemaal anders dan bij ons."
 
"Toch denk ik dat we niet mogen klagen met onze halve finale. Heel wat van onze spelers wilden geen blessure oplopen en zo het EK missen, dus speelden we wat voorzichtiger."

"Antwerp heeft fantastische supporters"

De topschutter was onder de indruk van de sfeer en van Lokeren. "Lokeren was leuk om naar te kijken, ze hebben enkele leuke voetballers, zeer technisch."

"Antwerp heeft dan weer fantastische supporters. Het was echt genieten in zo'n sfeer te voetballer. Uiteindelijk was het één groot feest en ook de spelers hebben genoten", besloot Sababti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties