Actie in de Copa Del Rey & Manchester City live

Redactie
| 0 reacties
Actie in de Copa Del Rey & Manchester City live
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. De Copa del Rey en Manchester City kan u vandaag gratis en live zien. Geniet dus live en gratis mee.

Vanavond gaan de achtste finales in de Copa del Rey door. U kan genieten van de wedstrijden van Barcelona, Real Madrid en veel meer. Barcelona wil thuis een goede uitgangspositie verwerven tegen Getafe, Real wil hetzelfde doen tegen Osasuna.

En in Engeland kan u kijken naar de halve finales van de League Cup, met vandaag Manchester City - West Ham United. Krijgen we een Manchester Derby in de finale? Het is goed mogelijk.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en gratis te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wat doet Manchester City vanavond?

Zet in en win veel geld dankzij Unibet. Een overwinning van West Ham kan van je gratis bonus van 60 euro al meteen 780 euro maken, zelfs bij een gelijkspel ligt er nog 420 euro voor je klaar - een aanrader. Zet dus zeker in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties