Transfergeruchten van de dag: Tielemans, Lukaku, Alderweireld

Transfergeruchten van de dag: Tielemans, Lukaku, Alderweireld
Foto: © SC

Over iets minder dan een week sluit de transfermarkt onverbiddelijk zijn deuren. Verschillende clubs zijn nog op zoek naar die ene witte merel en ook vandaag draait de geruchtenmolen op volle toeren. Verneem hieronder snel welke spelers vandaag aan een transfer worden gelinkt.

Tielemans naar City?

Youri Tielemans zou in de belangstelling staan van Manchester City. De youngster van Anderlecht zou meer dan zes miljoen euro kunnen opleveren aan de Belgische landskampioen.

Alderweireld wil niet weg

Ondanks eerdere geruchten dat Toby Alderweireld weg zou willen bij Atlético Madrid (om met het oog op het WK meer speelgelegenheid te krijgen) geeft de verdediger nu zelf aan te willen blijven bij Atléti.

Wil Chelsea Lukaku verkopen?

Het ziet er naar uit dat Chelsea aast op Edinson Cavani. Daarvoor zouden ze ver willen gaan. Mogelijk verkoopt de club Romelu Lukaku en/of Torres en/of Demba Ba om meer geld in kas te hebben om uit te geven aan Cavani.

City vist naar Matuidi

Blaise Matuidi van PSG speelt de pannen van het dak in Franse loondienst en dat valt op bij de grote, Engelse clubs. Nu heeft ook Manchester City interesse laten blijken.

Messi nog niet weg bij Barça

Het leek er even op dat PSG alles op alles zou zetten om ook Lionel Messi binnen te hengelen, maar Messi heeft nog een jarenlang contract bij Barcelona. Dat is nog eens in herhaling gezegd om duidelijk te maken dat Messi niet te koop is.

Ranocchia naar Duitsland?

Borussia Dortmund zou interesse tonen in Andrea Ranocchia van Internazionale. Hij zou een versterking moeten betekenen, zeker nu een aantal sterkhouders met blessures kampen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties