Nuytinck: "Van deze trainer krijg ik vertrouwen"

Nuytinck: "Van deze trainer krijg ik vertrouwen"
Foto: © SC

Het vertrek van John van den Brom heeft enkele spelers laten heropleven. Na maanden op de bank speelt Bram Nuytinck weer in de verdediging. En daar toonde hij tegen Brugge zijn vorm van de beste dagen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Nuytinck was opgelucht na de schitterende prestatie van de eerste helft. "We wisten dat we dit konden, maar het moest er uit komen", zei Nuytinck. "We spelen een fantastische eerste helft. We gaven gas en zetten goed druk. De tweede helft was minder, maar dat is logisch, want we gaven veel."

Nuytinck staat zelf weer in de basis en vond daarbij ook zijn goede vorm terug. "Van deze trainer krijg ik weer het vertrouwen en dat doet me goed. Dat zie je ook aan mijn spel. Maar vandaag was iedereen goed. Dat ik aan de basis lig van de tweede goal? Ja, dat is wel lekker. (lacht)"

Deschacht: "Op verplaatsing hebben we nog niets bewezen"

Ook Olivier Deschacht loofde achteraf de collectieve prestatie. "Ik moet het middenveld bedanken, want we speelden achteraan in een zetel. Zo veel werk hebben we niet gehad", aldus de linksachter. "Maar nu moeten we wel rustig blijven, want op verplaatsing hebben we nog niets bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties