De Sutter kan reactie Nuytinck niet appreciëren: "Was dit nodig?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 189 reacties
De Sutter kan reactie Nuytinck niet appreciëren: "Was dit nodig?"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht ging gisteren op een diefje winnen in het Jan Breydelstadion van Club Brugge. Na het laatste fluitsignaal gingen de poppen helemaal aan het dansen. De spelers van blauw-zwart vonden het niet kunnen dat Bram Nuytinck en co een feestje bouwden. Uitdelen, maar niet incasseren?

Cédric De Volder in Brugge

Meteen na het laatste fluitsignaal stormde de Anderlecht-bank op het veld. Het tumult werd echter verstoord door opstootjes met onder meer Bram Nuytinck, Tom De Sutter en Philippe Clement. De blauw-zwarte troepen vonden het niet kunnen dat paars-wit hen jende na de overwinning. Maar is de vreugdecirkel niet uitgevonden op Olympia?

Vooral Tom De Sutter kon niet lachen met de acties van Bram Nuytinck. "Je moet groot zijn bij verlies, maar ook na een overwinning", aldus De Sutter na afloop. "Dat heb ik hem ook verteld. Als ze zo'n zaken bij Anderlecht nodig vinden."

De manier waarop Club uiteindelijk de punten te grabbel gooide was inderdaad pijnlijk, maar ook de reactie van de Anderlecht-spelers is niet helemaal onbegrijpelijk. De driepunter was onverhoopt, de blauw-zwarte put des te dieper. En dan zijn de uitlatingen van De Sutter extra opvallend. Club ging bij eerdere overwinningen immers een vreugdecirkel vormen.

Maar niet alleen Nuytinck was na afloop opvallend in de woorden. Zelfs Chancel Mbemba deed er nog een schepje bovenop. "Verdedigen op De Sutter is eigenlijk helemaal niet moeilijk", aldus de verdediger. "Hij heeft amper techniek en beweegt niet. Enkel zijn sprongkracht is een sterk punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties