Praet duwt mes wat dieper: "Brugge heeft te weinig gecreëerd"

Praet duwt mes wat dieper: "Brugge heeft te weinig gecreëerd"
Foto: © Photonews

Stikkapot zat Dennis Praet toen hij gewisseld werd. Een hele match lang moest hij achter Meunier en Sobota aan rennen, maar de ontlading was achteraf nog net iets groter.

Johan Walckiers in Brugge

"Dit is ongelooflijk", pufte Praet na. "Die ontlading was onbeschrijfelijk. Iedereen heeft alles gegeven voor elkaar. Dat is de mooiste conclusie van vanavond. De vermoeidheid was heel groot, maar die vergeet je wel even."

De rode kaart voor Mitrovic draaide uiteindelijk goed uit, want doordat Anderlecht achteruit kroop, kon het zijn organisatie neerzetten. "Dat is misschien veel gezegd", lacht Praet. "Voor de rode kaart gebruikten we misschien wat veel de lange bal, na de rode kaart hadden we geen keuze meer. We stonden gewoon heel goed in blok. En Brugge heeft te weinig gecreëerd met zijn numeriek overwicht."

"Na de rode kaart gingen we gewoon voor een punt en stilletjes hoopten we nog eens te kunnen prikken op een counter. En dat is precies wat er gebeurd is. Mitrovic? Die heeft zich wat makkelijk laten vangen. Het was goed uitgelokt door Engels", vond Praet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties