Reactie Vanden Borre: "Ik zag Mitrovic wenen tijdens de rust"

Vanden Borre: "Ik zag Mitrovic wenen tijdens de rust"
Foto: © Photonews

Met een handdoek over het hoofd, nazwetend als een paard kwam Anthony Vanden Borre de kleedkamer uit. "Ziek", pufte hij. Toch hield hij het vol om zijn ploegmaats te helpen met 'de hold up van Jan Breydel'.

Johan Walckiers in Brugge

"Dit is een mentale overwinning voor heel de ploeg", begon de rechtsachter. "Brugge slingerde veel ballen voor doel, maar had weinig concrete kansen. We hebben sterk verdedigd vandaag. Maar niet enkel de verdedigers, heel de ploeg. De inbreng van Bruno, Acheampong en Gillet heeft ons ook geholpen. Allemaal zijn ze sterk ingevallen."

Keuzes van Hasi gaven de doorslag

Voor Vanden Borre was Hasi dus beslissend. "Zijn keuzes gaven de doorslag. Tijdens de rust heeft hij niet gemekkerd over die rode kaart, maar gewoon gezegd hoe we het zouden doen. En dat heeft de jongens een boost gegeven."

Vanden Borre zag in de kleedkamer ook een blije Mitrovic. "Ik weet niet wat er gebeurd is, maar Mitrovic was aan het wenen in de kleedkamer tijdens de rust. Het is een jongen van 19, maar voor je hem aan het huilen brengt... Er moet iets gebeurd zijn. Maar goed, hij is jong en kan hier enkel uit leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties