Transfergeruchten van 27/6: Liverpool wil Suarez lozen

Transfergeruchten van 27/6: Liverpool wil Suarez lozen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Mattia Perin, de derde doelman bij Italië op dit WK, heeft aangegeven dat hij bij Genoa wil blijven. De piepjonge goalie (21) wordt achterna gezeten door heel wat topclubs, maar zelf lijkt hij geen stappen willen over te slaan.

Samuel Armenteros moet weg bij Anderlecht en heeft een aanbod op zak van Nederlands bekerwinnaar PEC Zwolle. Of de Zweed ook effectief vertrekt naar het team van Ron Jans is nog niet zeker.

Luke Shaw zet zijn carrière verder bij Manchester United. De piepjonge linksachter tekende voor vier jaar met een jaar optie bij de Engelse recordkampioen, die veertig miljoen euro overmaakt op de bankrekening van Southampton.

Southampton lijkt overigens nog een sleutelpion kwijt te spelen tijdens deze transferperiode. Adam Lallana zou héél dicht bij een transfer naar Liverpool staan. De middenvelder zou een slordige dertig miljoen in het laatje brengen bij the Saints.

Standard moet het nieuws zelf nog bevestigen, maar volgens Maribor is het een uitgemaakte zaak: Martin Milec zet zijn carrière verder op Sclessin.

David Moyes is in Istanboel gesignaleerd om er gesprekken te voeren met Galatasaray. De gewezen oefenmeester van ManU is er in beeld om de ontslagen Roberto Mancini op te volgen.

Is er een verrassende transfer bij Westerlo in de maak. De promovendus wil namelijk Sidney Govou naar de Kempen halen. De Franse ex-international - die afgelopen seizoen voor amateurclub Chasseley uitkwam - ziet een overgang best zitten.

Fabio Cannavaro wordt genoemd als opvolger van Cesare Prandelli bij de Italiaanse nationale ploeg. "Ik ben er klaar voor", laat de gewezen verdediger die met de Squadra Azzurra in 2006 wereldkampioen werd optekenen.

Er is al even sprake van, maar nu geeft de speler het ook zelf toe: Kanu en Anderlecht zullen met elkaar praten over een mogelijke terugkeer naar het Astridpark.

Heeft Zulte Waregem een nieuwe linksachter? Het aast in ieder geval op Djibril Tamsir Paye van Sheriff Tiraspol, de Moldavische kampioen.

Hossam Ghaly lijkt Lierse dan weer te zullen inruilen voor ex-club Al Ahly.

Tom Caluwé is kandidaat nummer 1 om de nieuwe assistent-coach te worden bij KV Mechelen. Delfandre wordt het alvast zeker niet.

Arsenal aast op Lars Bender, maar Bayer Leverkusen wil hem niet graag laten gaan. The Gunners zwaaien wel met meer dan 25 miljoen euro.

Jérémy Mathieu staat dicht bij een overgang naar FC Barcelona. De polyvalente verdediger doorliep de jeugdreeksen van FC Sochaux en FC Toulouse, maar maakte de voorbije seizoenen het mooie weer bij Valencia.

Arsenal heeft dan weer de pijlen gericht op Lars Bender. Arsène Wenger gaf al eerder aan van plan om te zijn om de geldbuidel open te trekken. De Fransman zou naar verluidt zo’n dertig miljoen euro willen betalen voor de sterkhouder van Bayer Leverkusen.

Liverpool zou het dan toch overwegen om Luis Suarez te verkopen. FC Barcelona en Real Madrid waren – voor het bijtincident met Giorgio Chiellini althans – geïnteresseerd in de diensten van de Uruguayaan. The Reds hopen dan weer om een half elftal bij elkaar te kopen met de vrijgekomen ponden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties