Fellaini ietwat gelaten: "Dat van Gaal me niet hoeft? Tja, we zien wel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Fellaini ietwat gelaten: "Dat van Gaal me niet hoeft? Tja, we zien wel"
Foto: © Photonews

Of hij het nu zelf wil toegeven of niet, Marouane Fellaini loopt weer gelukkig op een voetbalveld. Na een lastige periode bij Manchester United is de Rode Duivel opnieuw belangrijk, en dan nog wel op een wereldbeker.

Timothy Collard in Mogi das Cruzes

Big Fella krijgt vertrouwen van bondscoach Marc Wilmots, en dat doet de boomlange middenvelder goed. “Wilmots kent mijn kwaliteiten en bovendien geeft hij mij vertrouwen. Dat ik af en toe op de bank zit? Dat is normaal met zo’n sterke groep.”

Wij kunnen op elk moment het verschil maken

Ook tegen de Argentijnen wil Fellaini uitgaan van eigen sterkte. “Ze zijn individueel dan wel heel sterk, toch moeten we gewoon focussen op onszelf en op onze eigen prestatie. Wij kunnen eveneens op elk moment het verschil maken, hoor.”

Makkelijk wordt het allesbehalve en dat weet ook de middenvelder van Manchester United. “We bekijken het match per match. Maar we zullen een grote, grote wedstrijd moeten spelen om voorbij de Argentijnen te geraken.”

Dat van Gaal me niet hoeft? Tja…

Als de Rode Duivels doorstoten naar de halve finales, dan bestaat de kans dat Fellaini het opneemt tegen zijn toekomstige coach bij United, Louis van Gaal. “Goh, maar daar ben ik totaal niet mee bezig.”

“Ik heb dat ook niet nodig om me te motiveren. Dit is de eindronde van het WK. Als een speler nu niet gemotiveerd is om een wedstrijd te spelen, dan zal hij het nooit zijn, hé. Ik let dan ook niet op van Gaal op dit moment”, klinkt het bij Fellaini.

Aan zijn clubtoekomst wil de Rode Duivel voorlopig niet denken. “Dat de Engelse media schrijven dat van Gaal me niet hoeft? Tja, als ik alles moet geloven wat die schrijven… Ik weet er alleszins niets van. We zien wel na het WK.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties