Sprokkels: Igor De Camargo is papa!

Sprokkels: Igor De Camargo is papa!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke dag loopt er op onze redactie ook heel wat kleiner nieuws binnen. Ook die nieuwtjes willen we jullie niet onthouden. U kan ze vinden in dit handig overzicht.

  • Igor De Camargo is papa geworden. Gabriela is het tweede kindje van Igor, waardoor het gezin nu met vier is. Proficiat aan vader en moeder!
     
  • De schorsing tegen Seth De Witte van 1 speeldag blijft voor de Geschillencommissie staan. Vandaag bekijkt KV Mechelen of ze in beroep gaan tegen de sanctie, die De Witte opliep na een fout en rode kaart in Kortrijk.
     
  • Geen Mpoku donderdag tegen Feyenoord in de overbodige Europa League-wedstrijd. Net als Carcela, Milec en Teixeira zit hij met overlast. De adductoren worden gespaard voor de clash met leider Club Brugge zondag.
     
  • De voorzitter van Bastia - de club van ex-Anderlechtspeler Guillaume Gillet - zit in de cel. Pierre-Marie Geronimi wordt verdacht van ondermeer fraude. 
     
  • Bij Borussia Dortmund willen ze Robbie Williams - de gewezen zanger van Take That - een kans geven binnen de club. De popster zou namelijk wat uitgekeken zijn op zijn zangcarrière, weet Het Nieuwsblad.
     
  • Pep Guardiola zou mogen rekenen op een contractverlenging. Hij ligt nog tot 2016 onder contract, maar Rummenigge gelooft rotsvast in de trainer van Bayern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties