Reactie 24 kansen, 1 goal: "Dit is ongelooflijk frustrerend"

24 kansen, 1 goal: "Dit is ongelooflijk frustrerend"
Foto: © Photonews

Lokeren rolde Westerlo gisteren verschillende keren op. Op het statistiekenblaadje stond het zwart op wit: 24 kansen en één goal. Dat zijn zaken waar je als speler half gek van wordt.

Johan Walckiers in Lokeren

Vooral Davino Verhulst stond machteloos toe te kijken. Amper werk, één goal tegen krijgen en gelijkspelen omdat zijn maats de bal maar niet tegen de netten kregen. "Ik heb al veel wedstrijden gehad waarin ik veel kansen zag, maar dit spant toch de kroon", aldus de doelman. "Dit heb ik nog maar zelden gezien."

"Bijzonder frustrerend, want we hadden heel de match onder controle. En zij scoren uit één van hun twee kansen. Er stond vier man voor mij, dus ik kon de bal niet zien komen. Van die 24 kansen moeten er toch een paar in. Als doelman sta je machteloos en ben je half je 'kas aan het opeten'."

We kunnen ons niets verwijten

Ook Hans Vanaken sprak zijn frustratie uit. "Wij 24 kansen, zij twee. We kunnen ons niks verwijten. De intenties waren goed", aldus de middenvelder. "Ok ja, we moeten efficiënter zijn, dat is misschien het enige dat je ons kan aanwrijven."

Peter Maes kon zich daarin wel vinden. "Als je zoveel kansen nodig hebt om te scoren, weet je dat je het deksel op de neus kan krijgen. Natuurlijk verdienden we vandaag meer, maar dan moet je wel efficiënter zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties