Alderweireld hoorde nog niets uit Spanje: "Ik ben gelukkig bij Southampton"

bart ver elst
| 3 reacties
Alderweireld hoorde nog niets uit Spanje: "Ik ben gelukkig bij Southampton"
Foto: © photonews

Toby Alderweireld wordt door de Britse media gelinkt aan Engelse toppers zoals Manchester City en Tottenham. De rechtsachter van de Rode Duivels geeft aan dat hij gelukkig is bij zijn huidige club Southampton en dat hij nog niks hoorde van zijn huidige club Atlético Madrid.

Alderweireld is aan een uitstekend seizoen bezig bij Southampton en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zijn coach Ronald Koeman zou de Rode Duivel maar al te graag definitief naar Engeland willen halen door de aankoopoptie bij Atlético Madrid te lichten.

The Saints hebben een aankoopoptie van om en bij de 8 miljoen euro, maar Atlético kan deze clausule laten verdwijnen indien het ongeveer 1,8 miljoen euro aan de Engelse club betaalt. Het is dus hoogst onzeker waar onze landgenoot volgend seizoen zal spelen.

Focus ligt op Southampton en op het behalen van een Europees ticket

De rechtsachter zelf voelt zich gelukkig en denkt nog niet aan de toekomst. "Ik heb nog niets gehoord van Atlético, maar ik ben gelukkig hier. Mijn focus ligt momenteel bij mijn huidige club en op het behalen van een Europees ticket."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties