Reactie Dejaegere flitste: "Deschacht feliciteerde me zelfs"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Dejaegere flitste: "Deschacht feliciteerde me zelfs"
Foto: © Photonews

Brecht Dejaegere kende een begenadigde avond in de wedstrijd tegen Anderlecht. Hij kreeg in de eerste helft heel wat tikken, maar nam wraak na de rust met enkele heerlijke dribbels.

Sander De Graeve in Gent

Het was genieten in de Ghelamco Arena, dat mag intussen duidelijk zijn. Voor Dejaegere begon de match nochtans niet goed. "N'Sakala kwam altijd heel kort, ik heb heel wat trappen op mijn enkel gekregen. Het blijft een gevoelige plek. Bij die elleboog landde hij ook nog op die enkel."

Het maakt niet uit tegen wie ik sta

Na de rust kwam het er volledig uit bij Dejaegere. We zagen opnieuw de vorm van voor zijn blessure. Dribbels, pasjes, alles leek te lukken. Alsof het kegeltjes waren ging hij voorbij Tielemans en Deschacht om daarna Depoitre de goal op een dienblad aan te bieden. "Deschacht heeft me zelfs nog gefeliciteerd met die actie."

"Ik kreeg iets meer ruimte. Of het makkelijker was tegen Acheampong? Mij maakt het niet uit wie er voor mij staat. Ik ga uit van mijn eigen sterkte, het mag echt gelijk wie zijn. Of ik een dvd extra heb om aan mijn duiveltjes te laten zien? Ik denk dat ze het nú al gezien zullen hebben."

Geluksbaard

Dejaegere liet een opvallende baard staan. "Ze hebben me gezegd dat ik me niet mocht scheren voor de wedstrijd." In Amerika laten ze zoiets een hele play-offs staan. "In orde, ik laat hem staan", beloofde de middenvelder. "Toch tot ik een slechte match speel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties