Losada lyrisch over Gent-Anderlecht: "Beste match die ik in België ooit zag"

Losada lyrisch over Gent-Anderlecht: "Beste match die ik in België ooit zag"
Foto: © Photonews

Een schitterende match, de beste uit play-off 1 tot nu toe. AA Gent- Anderlecht vervulde alles wat een neutrale voetballiefhebber wil zien. "De beste match die ik zag sinds ik in België ben", kirde Hernan Losada naast ons van plezier.

Voor Losada was het de eerste keer in een perstribune. We namen hem mee naar de topper in de Ghelamco Arena en achteraf bedankte hij ons daarvoor uitgebreid. "Ik heb hier één van de beste matchen in België ooit gezien", glimlachte de Argentijn.

Zelfs de ref was op het niveau van de match

"Het was een fantastische match, vol kansen en met de twee best voetballende teams uit België. Bizar genoeg gaat misschien geen van beiden kampioen worden. Maar de intenties waar de twee teams mee aan de aftrap kwamen..."

"Het was een match waarin alle sleutelspelers zoals Praet, Dejaegere, Mitrovic, Simon,... op de afspraak waren. En dan krijg je spektakel. De neutrale supporter was hier de winnaar. En ja, de Gent-supporter natuurlijk ook. Zelfs de scheidsrechter was op het niveau van de wedstrijd. Hij voelde het tempo van de match aan en gaf veel voordeel: top!"

Deze match verdiende een winnaar

Maar Anderlecht, dat kreeg dan weer een klap. "Nog eens een stilstaande fase. Bij de invalbeurt van Raman zei ik al dat de invallers het verschil gingen maken. De fristste spelers beslissen die match, zoals Neto."

"Deze wedstrijd verdiende een winnaar. De kansen die Anderlecht niet afmaakte, heeft hen veel gekost. Ik denk niet dat de titel al weg is, maar twee zulke mentale klappen, zo kort op elkaar, dat wordt moeilijk. Mathematisch is het met hun drie thuismatchen nog altijd mogelijk natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties