Messoudi over de toekomst: "Beerschot-Wilrijk is niet zomaar een derdeklasser"

bart ver elst
| 11 reacties
Messoudi over de toekomst: "Beerschot-Wilrijk is niet zomaar een derdeklasser"
Foto: © Photonews

Het oogt nog heel onzeker bij welke club Mohamed Messoudi volgend seizoen zal spelen. De laatste weken vergaarde hij heel wat speelminuten bij Zulte Waregem, maar de West-Vlaamse fusieploeg lichtte de optie in zijn contract niet.

Door Bart Ver Elst

“Ik weet niet of er nog een toekomst bij Zulte Waregem is”, opent de middenvelder. “Normaal gezien niet, want ze hebben de optie in mijn contract niet gelicht. Misschien laten ze mijn positie open en vullen ze die in de toekomst in. Laat ons zeggen dat de kans klein is dat ik hier volgend jaar nog speel”, aldus Messoudi.

“Er zijn twee andere eersteklassers die interesse hebben, maar het kwam nog niet tot een concreet voorstel. Het is ook nog redelijk vroeg om al een beslissing te maken. Ik moet er nu voor zorgen dat ik al mijn trainingen voluit ga en zo fit mogelijk blijf om er volgend seizoen weer helemaal te staan”, zegt Messoudi.

Er zijn twee eersteklassers geïnteresseerd, maar nog geen concreet voorstel

De Marokkaanse Belg heeft een verleden bij Germinal Beerschot. Behoort een overstap naar derdeklasser Beerschot-Wilrijk tot de mogelijkheden? “Ik heb een gesprek gehad met de trainer (Urbain Spaenhoven), maar nog niet met de mensen van het bestuur. Er is dus ook nog geen concreet voorstel geweest.”

“Mijn omgeving zegt me dat het te vroeg is om in derde klasse te gaan voetballen. Ik voel me nog jong en fit genoeg om enkele jaren in eerste klasse mee te kunnen draaien. Maar ok, Beerschot-Wilrijk is met die omkadering natuurlijk ook niet zomaar een derdeklasser..”, besluit Messoudi. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties