Preud'homme met eerlijke bekentenis: "Ik ken de oplossing ook niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Preud'homme met eerlijke bekentenis: "Ik ken de oplossing ook niet"
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat morgen op bezoek op Sclessin. De blauw-zwarte motor had in play-off 1 al telkens een bezoekje aan de garage - lees: een achterstand - nodig om in gang te schieten. We trokken dan ook naar Michel Preud'homme met een duidelijke vraag: is Club een diesel?

Cédric De Volder in Brugge

Het is toch echt opmerkelijk. Club Brugge speelde in play-off 1 al tegen elke ploeg en kwam telkens op achterstand. De balans oogt met tien op vijftien dan niet negatief, maar toch krabt Michel Preud'homme zich in de haren.

"Ik ken de oplossing voor het probleem ook niet", is de Luikenaar eerlijk. "Anders waren die doelpunten niet gevallen, hé. Maar ik heb er geen probleem mee zolang we blijven terugkomen." (lacht)

En toch zijn we er zeker van dat Preud'homme er zijn hoofd over breekt. "Of de vermoeidheid er iets mee heeft te maken? De conditie is er, maar het klopt dat we het lastig hebben om in het ritme te komen. In dat opzicht zijn sommige jongens inderdaad diesels."

Het klopt dat we het lastig hebben om in het ritme te komen

"Maar onze start lijkt soms trager terwijl dat niet het geval is", besluit de voormalige coach van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente. "We kunnen die bal ook meteen naar voren pompen, maar we kiezen voor de opbouw van achteren uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties