Reactie Vanhaezebrouck: "Het was precies of ik al naar Scherpenheuvel geweest was"

Vanhaezebrouck: "Het was precies of ik al naar Scherpenheuvel geweest was"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck wist gisterenavond ook dat Gent door het oog van de naald gekropen was. Als Anderlecht nog maar een zesde van zijn kansen had afgemaakt, was Gent altijd kansloos geweest.

Johan Walckiers in Gent

"We hadden het bewust kalmer aangepakt in de beginfase. We kwamen de tweede helft heel goed uit de kleedkamer, maar dan kwam Anderlecht. En dan kwamen er kansen, kansen, kansen,... Ik heb gezegd dat ik naar Scherpenheuvel zou gaan, maar het leek erop dat ik al geweest was", lachte Vanhaezebrouck.

"Maar wij hebben ook nog een paar grote kansen gehad dankzij onze invallers. Dit is heel jammer voor Besnik, vooral de manier waarop. Maar goed, wij hebben het geluk eens aan onze zijde."

Misschien krijgen anderen eens het deksel op de neus

Vanhaezebrouck wou zijn collega echter nog een hart onder de riem steken. "Anderlecht komt altijd terug. Als wij niet gerecupereerd zijn dit weekend, verliezen we."

"Als Club eens wat minder geluk heeft, verliezen ze ook. En als Anderlecht wint, staat het allemaal weer bij elkaar. Misschien krijgen anderen wel eens het deksel op de neus, zoals Anderlecht tegen ons en tegen Club."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties