Een slagje slaan? Deze middenvelders uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Een slagje slaan? Deze middenvelders uit de Jupiler Pro League zijn einde contract!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen nadert stilaan zijn einde en de spelers uit de Jupiler Pro League kunnen dus al even aan de volgende voetbaljaargang beginnen denken. Al weet nog niet iedereen waar hij dan zal spelen…

Verschillende jongens in onze competitie beschikken namelijk over een aflopend contract. Deze week lijsten we de belangrijkste spelers die straks einde contract zijn op. Vandaag bespreken we de middenvelders.

Tim Smolders

De ex-speler van Club Brugge en AA Gent was afgelopen seizoen speler-trainer bij Cercle Brugge, maar tijdens de play-offs werd hij opnieuw fulltime speler. Zijn contract loopt af en het is niet duidelijk of hij nog doorgaat als speler.

Faris Haroun

De Vereniging beschikt met Haroun over nog een middenvelder die strak einde contract is. De voormalige Rode Duivel lijkt niet te staan springen voor een avontuur in tweede klasse. Waar hij volgend seizoen aan de slag gaat? Dat is nog niet duidelijk.

Tom Van Imschoot

Speelde dit seizoen niet één minuut in het shirt van KV Oostende en vertrekt na dit seizoen aan de Kust. De middenvelder gaf onlangs in een gesprek met Voetbalkrant.com nog aan dat hij hoopt op een nieuwe kans in eerste klasse. Sint-Truiden kan hem mogelijk een uitweg bieden.

Mats Rits

Leek het etiket van ‘eeuwige belofte’ vorig jaar en ook dit jaar van zich af te spelen, maar verzeilde uiteindelijk opnieuw op de bank bij KV Mechelen. Zijn contract loopt straks af en het is niet duidelijk of hij nog een toekomst heeft Achter De Kazerne.

Dylan Ragolle

Debuteerde enkele jaren terug al bij Kortrijk, maar kon zich nooit opwerpen als een vaste waarde. De 20-jarige middenvelder verzamelde dit seizoen amper 87 minuten in eerste klasse en verlaat de West-Vlamingen dan ook wellicht.

Mohamed Messoudi

Zulte Waregem pikte hem begin dit seizoen op bij OH Leuven. Aanvankelijk verscheen Messoudi meermaals aan de aftrap, maar na Nieuwjaar zat hij vaak op de bank. Een nieuw contract aan de Gaverbeek lijkt er niet in te zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties