Reactie Teleurstelling alom bij Gent: "Doen mee met de groten, maar tegen mindere goden..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 33 reacties
Teleurstelling alom bij Gent: "Doen mee met de groten, maar tegen mindere goden..."
Foto: © Photonews

Gent liet vanavond de kans liggen om de overige titelkandidaten een serieuze hak te zetten. Hein Vanhaezebrouck was uiteraard teleurgesteld, maar besefte dat er niet meer inzat.

Sander De Graeve in Gent

“Dit was een terechte uitslag, wat mij betreft. Zij hadden ook eerst op voorsprong kunnen komen. Het blijft een ploeg met heel veel kwaliteiten, zeker als ze fris zitten." Bij Gent liep het niet vanavond. "We hadden het moeilijk om ons normale spel te spelen, vonden geen aanspeelpunten, het was zoeken."

Het bleef zoeken. "We kregen die wedstrijd niet onder controle en pakten een heel vermijdbare goal." Daarna gooide hij er verloren zonen Soumahoro en Pollet nog in. Tevergeefs. "Alles wat we offensief nog hadden hebben erin gebracht, maar scoren lukte niet. We verdienden niet meer, maar verdienden ook niet om te verliezen vanavond."

Charleroi blijft het zwarte beest. "Ze hadden een paar jongens die wellicht hun beste match speelden. Dat is hun verdienste. Ook in de competitie waren we slecht tegen KV Kortrijk en Charleroi. In de grote wedstrijden doen we mee, maar tegen de mindere goden hebben we het moeilijk.

Depoitre is iemand die je altijd mist

Vooraf was er veel te doen om de schorsing van Depoitre, tijdens de wedstrijd bleek hoezeer Gent zijn targetman mist. "Laurent Depoitre is de beste diepe spits van het land. Depoitre is iemand die je altijd mist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties