Preud'homme houdt de boot af: "Verliezen is ramp, draw kan goed zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Preud'homme houdt de boot af: "Verliezen is ramp, draw kan goed zijn"
Foto: © Photonews

De Belgische voetbalwereld lijkt eensgezind: Club Brugge moet zondag winnen van KAA Gent om de titelkansen gaaf te houden. Michel Preud'homme vindt echter niet dat die conclusie al mag getrokken worden. "Een draw kan ook goed zijn."

Cédric De Volder in Brugge

"Maar verliezen is inderdaad een ramp", voegt de coach van Club Brugge er meteen aan toe. "Legt Hein Vanhaezebrouck de druk bij ons? We hebben thuis nog niet verloren en gaan ook in play-off 1 het maximum proberen te behouden."

Het naderende slot zorgt alleszins niet voor titelstress bij blauw-zwart. "Mijn spelers zijn die ontknopingen stilaan gewend. We hadden ook al de ontknopingen in de Europa League en in de Beker van België, hé."

"Maar ik wil nog steeds geen conclusies trekken", gaat Preud'homme. "Verder kan ik dat na deze speeldag wel stilaan doen. Op dit moment kan de situatie nog veranderen."

Mijn spelers zijn die ontknopingen stilaan gewend

Leuk extraatje: MPH liet enkele weken geleden optekenen fan te zijn van de play-offs. "En dat is nog steeds het geval. We krijgen spannende wedstrijden, veel strijd én de toppers kunnen ons voordeel opleveren tijdens Europese confrontaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties