Vanhaezebrouck houdt rekening met Anderlecht: "Ze zijn drie keer afgeschreven, maar niet door mij"

Vanhaezebrouck houdt rekening met Anderlecht: "Ze zijn drie keer afgeschreven, maar niet door mij"
Foto: © photonews

Na dit weekend zal duidelijk worden hoe hard KAA Gent nog meedoet voor de titel. Coach Hein Vanhaezebrouck houdt alvast serieus rekening met RSC Anderlecht. "Ondanks alles wat er is gezegd en geschreven, heb ik hen nooit afgeschreven", aldus de coach van de leider.

Timothy Collard in Gent

Anderlecht leek op een gegeven moment uitgeteld, maar toch bleef Vanhaezebrouck altijd rekening houden met de concurrent uit Brussel. “Iedereen heeft hen twee of wel drie keer afgeschreven. Ik heb dat nooit gedaan.”

“Je las in columns dat het over was voor Anderlecht, analisten verkondigden dat en noem maar op. Je kon er zelfs een boek over schrijven. Ik heb altijd gezegd dat dit een strijd met drie zou worden en dat het heel moeilijk zou worden.”

"Die drie laatste wedstrijden zijn voor iedereen even moeilijk"

“Ik wist dat Anderlecht een grote kans zou maken, zeker toen jongens als Mbemba en Praet terugkeerden. Sommigen verkondigen dan weer dat de ene ploeg een makkelijker programma heeft dan de andere. Maar… forget it, hé.”

“Die drie laatste wedstrijden in play-off 1 zijn voor iedereen even moeilijk. Tenzij je tegen KV Kortrijk speelt natuurlijk. Dat is iets anders”, knipoogt de coach van de Buffalo’s.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties